Schuijl financiele projecten

Prinses Beatrixlaan 17
4001 AG Tiel

Postbus 80
4000 AG Tiel

0344 67 30 15

info@financieleprojecten.nl

Visie

Onze streven is dat al onze klanten inzicht krijgen in hun bedrijfsvoering met een efficiënt ingerichte administratie organisatie.

Schuijl Financiële Projecten wil graag samen met u tot een optimale inrichting van de administratie organisatie en rapportages komen. Wij bieden deze verbetering van advisering tot en met implementatie. Of het nu gaat om losstaand advies, kortstondige of langdurige projecten, eenvoudige of specialistische projecten, Schuijl Financiële Projecten zorgt voor inzicht en besparing.

Andre Schuijl

Wat ik als ondernemer zelf heel belangrijk vind is dat er geluisterd wordt naar mijn wensen en mijn visie. Bij veel adviseurs heb ik de ervaring dat zij zelf teveel blijven hangen in hun eigen visie en niet vernieuwend denken. Als adviseur houd ik dan ook altijd de visie van de ondernemer in mijn achterhoofd en neem dit mee in de gesprekken met mijn klanten. Ik kan ad hoc in een gesprek met u brainstormen en formuleer graag samen met u nieuwe ideeën en strategische beslissingen.
Bekijk mijn ervaring op mijn linkedin profiel

Joël IJsselstijn

In mijn eerdere projecten hebben verbeterde rapportages tot inzichten en daarmee tot sterk verbeterde prestaties geleid. Als targets niet gehaald worden zijn de oorzaken inzichtelijk en kan er bijgestuurd worden. Door mijn ervaring met software kan ik zorgen dat de benodigde rapportages op een efficiënte wijze tot stand komen. Hierdoor leiden de rapportage die ik voor u opzet niet alleen tot inzichten, maar ook tot een efficiëntere manier van werken.
Bekijk mijn ervaring op mijn linkedin profiel

 
© Schuijl Financiele projecten   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden